↑ Volver a Servicios

Imprimir esta Página

Cubiertas

Hi ha diferents tipus de cobertes:

Coberta solar

Coberta automàtica

Coberta telescòpica

Coberta d’hivern

Enlace permanente a este artículo: http://bravi.es/servicios/cubiertas/

COBERTOR SOLAR PISCINAS BRAVI

Cubierta Solar

Es coloquen flotant a l’interior de la piscina, per tant les mesures d’aquestes cobertes, han de ser les mateixes que el vas interior de la piscina. Principals funcions: – Amb l’acció del sol, augmenta la temperatura de l’aigua – Per la seva qualitat aïllant, evita la pèrdua de calor – Allarga la temporada del bany …

Ver página »

CUBIERTAS ENROLLABLES 11 PISCINAS BRAVI

Cubiertas Automáticas

Quan té una piscina, la coberta automàtica li permet que només s’hagi de preocupar per passar-s’ho bé. Una coberta automàtica és la millor manera de protegir a la seva família i als seus amics, al mateix temps que protegeix la inversió, amb el que assegura que la seva piscina sigui un espai d’oci i diversió.

Ver página »

CUBIERTAS PISCINAS BRAVI

Cubiertas De Invierno

Per instal·lar les cobertes d’hivern es necessiten amarratges per a fixar la coberta. Principals funcions: Hinvernatge Protecció Les mesures d’aquest tipus de coberta, és aconsellable que cobreixin com a mínim 30cm. més que la superfície de l’aigua en tot el contorn de la piscina.

Ver página »

CUBIERTAS VIDRIADAS 2

Cubiertas Telescópicas

Les cobertes telescòpiques li permeten integrar millor la seva piscina en l’entorn i així poder-ne gaudir durant tot l’any. Ens ajustem a les seves necessitats, d’acord amb l’entorn de la seva llar, amb models molt diversos i variats.

Ver página »