Volver a Servicios

Cubiertas

Hi ha diferents tipus de cobertes:

Coberta solar

Coberta automàtica

Coberta telescòpica

Coberta d’hivern

Enlace permanente a este artículo: http://bravi.es/servicios/cubiertas/

CUBIERTA 10 PISCINAS BRAVI

Cubierta Solar

Es coloquen flotant a l’interior de la piscina, per tant les mesures d’aquestes cobertes, han de ser les mateixes que el vas interior de la piscina. Principals funcions: – Amb l’acció del sol, augmenta la temperatura de l’aigua – Per la seva qualitat aïllant, evita la pèrdua de calor – Allarga la temporada del bany …

CUBIERTAS 5 PISCINAS BRAVI

Cubiertas Automáticas

Quan té una piscina, la coberta automàtica li permet que només s’hagi de preocupar per passar-s’ho bé. Una coberta automàtica és la millor manera de protegir a la seva família i als seus amics, al mateix temps que protegeix la inversió, amb el que assegura que la seva piscina sigui un espai d’oci i diversió.

CUBIERTAS PISCINAS BRAVI

Cubiertas De Invierno

Per instal·lar les cobertes d’hivern es necessiten amarratges per a fixar la coberta. Principals funcions: Hinvernatge Protecció Les mesures d’aquest tipus de coberta, és aconsellable que cobreixin com a mínim 30cm. més que la superfície de l’aigua en tot el contorn de la piscina.

CUBIERTAS VIDRIADAS PISCINAS BRAVI

Cubiertas Telescópicas

Les cobertes telescòpiques li permeten integrar millor la seva piscina en l’entorn i així poder-ne gaudir durant tot l’any. Ens ajustem a les seves necessitats, d’acord amb l’entorn de la seva llar, amb models molt diversos i variats.